آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleلوگو بانک آینده
بانک آینده” به استناد مصوبه یکهزار و یکصد و سی و هفتمین جلسه شورای پول و اعتبار، از ادغام بانک تات، مؤسسه اعتباری صالحین و مؤسسه اعتباری آتی، با سرمايهی پايه هشت (۸) هزار میلیارد ریال؛ در تیرماه سال ۱۳۹۱ شکل گرفت. متعاقباً، بانک آینده، بر اساس مجوزهای صادره از سوی بانک مرکزی ج.ا.ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار؛ تحت شماره ۴۴۲۳۲۵ و شناسه ملی ۱۰۳۲۰۸۹۴۸۷۸، در تاریخ ۱۳۹۲/۰۵/۱۶ به ثبت رسید. بانک آینده از مجموعهی بیش از ۱۷هزار سهامدار، پس از طی مراحل لازم، در تاریخ ۱۳۹۳/۱۲/۲۶ موفق به اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی ج.ا.ایران گردید.
در حال حاضر، بانک آینده با مجموعهای از نیروی انسانی توانا، در قالب يك بانك تجاري خصوصی و با راهبرد حضور مؤثر و كارآمد در حوزههاي خدمات بانكداري: خرد، تجاری، مؤسسهاي و خدمات بانكداري اختصاصي در بستر آخرین دستاوردهای فناوري اطلاعات و ارتباطات، با 272 شعبه در سراسر کشور، مشغول فعالیت است.
گسترش بانکداری مجازی، تمرکز بر فعالیتهای بانکداری بینالملل، حرکت در جهت تشکیل مؤسسه مالی مادر تخصصی چندمنظوره، افزایش مستمر بهرهوری سرمایههای انسانی و قدرت خلاقیت، تخصص و تعلّق سازمانی آنها، مهندسی فرآیندها و کاهش قیمت تمامشده محصولات و خدمات برای مشتریان، همزمان با افزایش کیفیت آنها، و بهطور کلی ارزشآفرینی مستمر و در حد اعلا برای تمام گروههای ذینفع بانک، از استراتژیهای بنیادین تاسیس این بانک است.
ارزشآفرینی برای مشتریان، تشخیص نیازهای آشکار و پنهان آنها و پاسخگویی موثرتر و سریعتر از رقبا به این نیازها، در راستای تامین حقوق سهامداران و تحقق راهبردهای کلان کشوری، نیز از جمله اصول پذیرفته شده سهامداران و مدیریت بانک آینده است.
بانک آینده، در تلاش است؛ در قالب یک بانک تجاری پایبند به اصول و اخلاق حرفهای و تخصصی بانکداری، در سطح جهانی و در داخل کشور، در چارچوب قانون عملیات بانکی بدون ربا، در طول یک دوره برنامهریزی، در جمع بانکهای تراز اول خصوصی کشور قرار گیرد.
بانک آینده بانک ایرانی است که در سال ۱۳۹۱ در پی ادغام بانک تات، مؤسسه مالی و اعتباری صالحین و مؤسسه مالی و اعتباری آتی تأسیس شد. گفته میشد که این بانک در ابتدا موفق به جذب بیش از ۱۲۲ هزار میلیارد تومان سپرده شده که معادل ۱۰ درصد کل سپردههای جذبشده توسط کل بانکهای حاضر در کشور بودهاست.[۵][۶][۷][۸][۹]
بدهی بانک آینده به بانک مرکزی و نظام بانکی روند صعودی داشته و از ۲۲ هزار و ۱۵۱ میلیارد تومان در سال ۹۸ به ۲۹ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومان در سال ۹۹ رسیدهاست. از مجموع این رقم بدهی، بیش از ۵۲۰۰ میلیارد تومان بدهی این بانک به بانک مرکزی است.
تاریخچه
بانک آینده به استناد مصوبه یک هزار و یکصد و سی و هفتمین جلسه شورای پول و اعتبار، از ادغام بانک تات، مؤسسه اعتباری صالحین و مؤسسه اعتباری آتی، با سرمایه پایه هشت (۸) هزار میلیارد ریال؛ در تیرماه سال ۱۳۹۱ شکل گرفت. متعاقباً، بانک آینده، براساس مجوزهای صادره از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار ایران؛ تحت شماره ۴۴۲۳۲۵ در تاریخ ۱۶/۰۵/۱۳۹۲ به ثبت رسید. بانک آینده از مجموعه بیش از ۱۷ هزار سهامدار، پس از طی مراحل لازم، در تاریخ ۲۶/۱۲/۱۳۹۳ موفق به اخذ مجوز فعالیت به شماره ۳۴۹۱۴۴/۹۳ از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گردید.
در حال حاضر، بانک آینده با مجموعهای از نیروی انسانی (حدود ۳٬۹۰۰ نفر) و ۲٫۹ میلیون نفر مشتری، در قالب یک بانک تجاری خصوصی با ۲۷۶ شعبه (طبق آخرین آمار ارائه شده از طرف وبگاه بانک مرکزی) در سراسر کشور، مشغول فعالیت است و سرمایه بانک با تأیید سهامداران، با افزایش ۱۰۰ درصدی، از هشت (۸) هزار میلیارد ریال به شانزده (۱۶) هزار میلیارد ریال، افزایش یافتهاست.
بانک آینده؛ از مجموعه سهامداران بانک تات، مؤسسه مالی و اعتباری صالحین و مؤسسه مالی و اعتباری آتی (۷۵ درصد سهام) و پذیرهنویسان جدید (۲۵ درصد سهام) تشکیل شده و در قالب یک بانک تجاری خصوصی با سرمایه پایه هشتصد میلیارد تومان و با شعار راهبردی حضور مؤثر و کارآمد در حوزههای خدمات بانکداری خرد، تجاری، مؤسسهای و اختصاصی، به ارائه خدمات میپردازد.
بانک آینده به استناد مصوبه یکهزار و یکصد و سی و هفتمین جلسه شورای پول و اعتبار، با ادغام چند بانک تات، مؤسسه اعتباری صالحین و مؤسسه اعتباری آتی، با استفاده از سرمايه اولیه هشت هزار میلیارد ریال؛ در تیرماه سال 1391 تشکیل شد. بعد از آن، بانک آینده، بر اساس مجوزهای صادره از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار؛ ذیل شماره 442325 و شناسه ملی 10320894878، در تاریخ 1392/05/16 به ثبت رسید. بانک آینده از مجموعه بیش از هفده هزار سهامدار در آن زمان، پس از طی مراحل قانونی، در تاریخ 1393/12/26 موفق به اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران شد.
در حال حاضر، بانک آینده با مجموعهای از نیروی انسانی توانا (حدود سه هزار و نهصد نفر) و حمایت حدود دو میلیون نفر مشتری، به صورت يك بانك تجاري خصوصی و با استراتژی حضور مؤثر و كارآمد در حوزههاي خدمات بانكداري خرد، بانکداری تجاری، مؤسسهاي و خدمات بانكداري اختصاصي در زیرساخت آخرین دستاوردهای فناوري اطلاعات و ارتباطات، با بیش از یکصد و شصت و پنج شعبه در سراسر کشور، مشغول فعالیت است.
از جمله خدمات بانک آینده می توان به خدمات اینترنت بانک، همراه بانک، دستگاههای خودپرداز در سراسر کشور و همچنین امکان گشایش اعتبار و پرداخت وام و افتتاح سپرده های ریالی وارزی به صورت قرض الحسنه، کوتاه مدت و بلند مدت اشاره کرد.
هدف از تأسیس و استراتژی های بانک آینده
گسترش بانکداری مجازی، متمرکز بودن در فعالیتهای بانکداری بینالملل، حرکت بانک آینده در جهت تشکیل مؤسسه مالی مادر تخصصی چندمنظوره، افزایش مستمر بهرهوری، کارآیی و اثربخشی سرمایههای انسانی و قدرت خلاقیت، تخصص و تعهد سازمانی آنها، مهندسی فرآیندها و کاهش قیمت تمامشده محصولات و خدمات برای مشتریان این بانک، همزمان با افزایش کیفیت این خدمات، و بهطور کلی ارزشآفرینی پیوسته برای تمام گروههای ذینفع بانک، از استراتژیهای اساسی تاسیس بانک آینده است.
بانک آینده در بورس اوراق بهادار
بانک آینده با نماد وآیند در بورس اوراق بهادار حضور داشته و خرید و فروش سهام این بانک توسط عموم آزاد است. برای اطلاع از ترکیب سهامداران و همچنین آخرین قیمت سهام و نحوه خرید و فروش می توانید به وب سایت سازمان بورس اوراق بهادار تهران مراجعه نمایید.
ارزشآفرینی برای مشتریان، ایجاد، و تشخیص نیازهای آشکار و پنهان آنها و پاسخگویی موثرتر و سریعتر از بانک های همکار به این نیازها، در جهت تامین حقوق سهامداران و تحقق سیاست ها و استراتژی های کلان کشوری، از جمله اصول پذیرفته شده سهامداران و مدیریت بانک آینده است.
برای دیدن سایت بانک آینده کلیک کنید.
نویسنده.آریان جوانبخت