آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleمفهوم لوگوی کامیون آلفا
لوگو آلفارومئو یکی از زیباترین و متفاوتترین لوگوها در بین سایر خودروسازها دانست. لوگویی باکلاس، صاف و پر از راز و رمز.این لوگو از دو قسمت تشکیل است. صلیب سمت چپ نمادی از شهر میلان زادگاه این خودروساز است. در سمت راست یک اژدها را میبینید با تاجی بر سر که در حال بلعیدن یک مرد میباشد. تاریخچه این اژدها به زمانی باز میگردد که یک فرد مهم به نام «استونه ویسکونته» در برابر یکی از سران اعراب سوری در دوران جنگ های صلیبی پیروز گشته و آن را میکشد؛ سپس نمادی که روی سپر ساروسایی بود را برداشت و به میلان میآورد و به عنوان نماد خاندان ویسکونته تعیین میگردد و بدین ترتیب راهش را روی نشان آلفارومئو پیدا کرد.
اما نکته جالب در این قسمت مردی است که اژدها در حال خوردن آن است. مسئولان آلفا میگویند که مرد در واقع دارد از دهان هیولا بیرون میآید که نماد یک انسان پالایش و تطهیر شده است. در برخی منابع آوردهاند که این نشان، مضمونی نژاد پرستانه دارد و بلعیده شدن یک فرد مسلمان توسط حیوانی درنده را به تصویر میکشد!
خودروهای آلفارومئو همواره از زیباترین ساختههای صنعت خودرو محسوب شدهاند. کارشناسان مطرح صنعت خودرو مانند جرمی کلارکسون، ریچارد هموند و جیمز می بارها در برنامه معروف “گرند تورر” خودروهای آلفا رومئو را به دلیل زیبایی و ویژگیهای رانندگی تحسین کردهاند.اینک خودروساز ایتالیایی تصمیم به ساخت یک کشنده سنگین و کامیون بزرگ گرفته و رندرهای زیبایی را برای این محصول آتی دریافت کرده که یکی از زیباترین آنها نتیجه کار طراح کرهای “تائکانگ لی” است که بسیار جذاب به نظر میرسد.
معمولاً خودروهای تولیدی آلفارومئو را به عنوان یکی از جذابترین محصولات صنعت خودرو در نظر میگیرند. سه مجری مشهور گرندتور یعنی کلارکسون، هموند و می همیشه خودروهای آلفارومئو را به خاطر زیبایی و کاراکتر خاص سواری میستایند. اگرچه در بحث طراحی همیشه سلیقهی افراد حرف اول را میزند اما خودروهای آلفارومئو از نظر اکثر افراد زیبا هستند.
اما اگر این خودروساز ایتالیایی تصمیم به تولید کامیون بگیرد وضعیت چه خواهد بود؟ خوشبختانه طراحان صنعتی این کار را در فضای مجازی انجام دادهاند و نتیجهی کارهای آنها را میتوانید مشاهده کنید.طراح کرهای به نام تا کانگ لی زبان طراحی آلفارومئو را در یک کامیون بکار برده و در آن میتوان جلوپنجرهی منحصربهفرد اسکودتو را که کل کابین را در احاطه دارد تشخیص داد. انحناهای احساسی و هیجانانگیز به میانهی کابین رسوخ کرده و استایلی ایتالیایی را خلق کردهاند. به جرات میتوان گفت این کامیون جزو زیباترین کامیونهای دنیا بوده و مطمئنیم که شما هم همین نظر را دارید.البته که این کامیون رنگ بدنهی قرمز را انتخاب کرده است. ما اصلاً نمیتوانیم این کامیون را بدون رنگ جذاب قرمز تصور کنیم. با این رنگبندی هیجانانگیز، کوکاکولا واقعاً میتواند از این کامیونهای ایتالیایی برای حملونقل خود استفاده کند. البته امیدواریم که آلفارومئو تصمیم به تولید چنین محصولی بگیرد!
محصولات “آلفارومئو” را همواره در رده زیباترین خودروهای جهان قرار می دهند. حتا سه تفنگ دار عاشق خودرو یعنی جرمی کلارکسون، ریچارد هموند و جیمز می نیز خودروهای آلفا را به واسطه طراحی زیبا و ویژگی های دینامیکی منحصر به فرد،می ستایند.
اگرچه بنا به یک ضرب المثل قدیمی؛ زیبایی در نگاه بیننده است، اما آلفارومئو سعی می کند در طراحی ظاهری محصولات اش فراتر از استانداردها ظاهر شود و به این ترتیب، همواره خاص و چشم گیر باقی می ماند.
اما اگر روزی این خودروساز ایتالیایی تصمیم به ساخت یک کشنده بگیرد چه می شود؟ خوش بختانه آقای “تایکان لی” (Taekang Lee) طراح و گرافیست کره ای، دست به قلم شده است و رندری از کامیون احتمالی آلفارومئو را که در ذهن همه ما تجسم می شود، خلق کرده است.لی، زبان طراحی سنتی آلفارومئو را با استانداردهای یک کشنده بزرگ ترکیب کرده است. نقطه قوت این طرح، نقش بستن جلو پنجره اختصاصی آلفا موسوم به Scudetto، بر پیشانی کامیون است. اما شیارهای منحنی که از جلو پنجره تا کناره های کابین ادامه یافته اند، به تقلید از خطوط طراحی خودروهای سواری آلفا به وجود آمده اند. و در نهایت این چراغ های روزتاب خشمگین این کشنده است که جذابیت طراحی دماغه آن را تکمیل می کنند. ما به طور قاطع می توانیم بگوییم این مفهومی در صورت تولید، زیباترین کشنده جهان خواهد بود و اطمینان داریم که شما نیز با حرف ما موافقید!
و البته به یقین اگر روزی این خودرو به تولید برسد، با رنگ قرمز مرسوم در محصولات آلفارومئو و فراری رونمایی می شود! در واقع هیچ رنگ دیگری با طراحی این کامیون کشنده جور در نمی آید! شاید هم با تولید این کشنده به این رنگ، شرکت کوکا کولا به راحتی بتواند چند صد دستگاه از آن را برای جا به جایی نوشابه هایش سفارش دهد!
البته همه می دانیم روزگاری شرکت آلفارومئو در زمینه ساخت خودروهای کار و تجاری فعالیت داشته است اما از دهه ۱۹۳۰، این خودروساز به تولید انواع LCVها، کامیون ها، اتوبوس ها و واگن های برقی شهری پایان داد. با این حال به نظر می رسد ایده طراح کره ای در صورت تولید، چندان هم بد از آب در نیاید.